Colegiul Național George Coșbuc Năsăud


           


Profesionalizarea carierei didactice PROF - POCU/904/6/25, cod SMIS 146587

Ministerul Educatiei, in calitate de beneficiar, implementeaza, in parteneriat, proiectul necompetitiv sistemic POCU/904/6/25, cod SMIS 146587 - Profesionalizarea carierei didactice - PROF, in conformitate cu precizarile din Contractul de finan?are nr. 32811/31.03.2021.
Obiectivul general - Asigurarea mentoratului profesional pe durata intregii cariere didactice, in sistemul de invatamant preuniversitar, prin crearea unui sistem national coerent si fiabil de formare profesionala si de dezvoltare a competentei didactice, ca formare psihopedagogica, necesare ocuparii si exercitarii unei functii didactice precum si obtinerii performantei pedagogice in invatamantul preuniversitar din Romania, in activitatea de predare/formare si in activitatea de management educational, in contextul procesului global de digitalizare a sistemelor de educatie.

 • Adresa ME pentru diseminare/publicarea proiectului Profesionalizarea carierei didactice-PROF este:https://www.eprof.ro


 • Site-ul proiectului PROF: https://grants.ulbsibiu.ro/prof-mentorat/


 • Link-ul proiectului PROF - Ministerul Educatiei:https://www.edu.ro/PROF


 • Link-ul proiectului PROF - Partener CCD Bistrita-Nasaud: https://ccdbn.ro


 • Anuntam selectia formatorilor pentru programele de formare continua acreditate PROF III si PROF IV implementate in cadrul proiectului POCU/904/6/25 Profesionalizarea carierei didactice - PROF . Anexam si adresa 467/146587/POCU/20.09.2022 precum si anexele aferente in arhiva zip - descarca aici.

  Aplicarea prevederilor OME nr. 4223 din 06.07.2022 privind organizarea si desfasurarea activitatilor de suport didactic si metodic precum si a celor de mentorat didactic in cadrul bazelor de practica pedagogica - detalii aici

  Profesionalizarea carierei didactice - POCU/904/6/25, cod SMIS 146587- detalii aici

  ORDIN nr 3654 2021 practica pedagogica - detalii aici

  Decizie formare consortiu BPP- detalii aici

  Acord de parteneriat cu Liceul Economic Nasaud - detalii aici

  Acord de parteneriat cu Liceul Silvic "Transilvania" Nasaud - detalii aici

  Acord de parteneriat cu Scoala Gimnaziala "Mihai Eminescu" Nasaud - detalii aici

  Acord de parteneriat cu Gradinita cu Program Prelungit Nasaud - detalii aici